Nederlandse Ambassade in Stockholm, Zweden

Informatiesessie Elmia subcontractor

Dinsdag 28 maart, 15:00 uur, Jaarbeurs Utrecht

Op dinsdag 28 maart organiseert PSPS Consultants een informatiesessie over de vakbeurs Elmia Subcontractor die van 14-17 november zal plaatsvinden in Jönköping, Zweden. De bijeenkomst richt zich tot bedrijven in Nederland die interesse hebben in deelname aan de beurs. Elmia Subcontractor is een toonaangevende vakbeurs in het noorden van Europa voor onderaannemers en toeleveranciers aan de industrie.

Van 14 t/m 17 November 2017 vindt de Elmia Subcontractor in Jönköping, Zweden plaats; de beurs om uw netwerk in de Scandinavische landen op te bouwen of uit te breiden. Vorig jaar bezocht een Nederlandse delegatie al de beurs. Deze viel goed in de smaak en enkele bedrijven hebben er serieuze klanten aan overgehouden. Daarom zal er dit jaar een Holland paviljoen komen!

Het idee is om een groep te vormen met allemaal verschillende disciplines uit de maakindustrie, zodat wij met onze stand in Zweden een “One-Stop-Shop from Holland” kunnen bieden. Heeft u interesse, maar bent u nog onzeker over de geschiktheid van de beurs en/of Zweedse markt, kom dan op dinsdag 28 maart om 15.00 uur naar onze informatie sessie te Jaarbeurs Utrecht.

Gedurende deze sessie zal u meer verteld worden over de beurs en het Holland paviljoen. Ook zullen de Nederlandse ondernemers van vorig jaar – VR Trade, Expice, Aluminium Gieterij Oldenzaal, Dymo Engineering & Spark Design & Innovation – erbij zijn om alles over hun ervaringen te vertellen. Uw kans om uw vragen te stellen en een beter beeld van de beurs te krijgen!

Meer informatie of deelnemen? Neem contact op met Rosanne Somers:
T 070 322 9006, E office.b@pspsconsultants.nl